![]() |
|
TÜrkÜ ArŞİvİ - Yazdırılabilir Sürüm +- Hepsibeles.net Forumları (http://www.hepsibeles.net) +-- Forum: Paylaşım Merkezi (/forumdisplay.php?fid=30) +--- Forum: Mp3 Paylaşım (/forumdisplay.php?fid=34) +---- Forum: Türkçe Mp3ler (/forumdisplay.php?fid=35) +---- Konu: TÜrkÜ ArŞİvİ (/showthread.php?tid=670) |
TÜrkÜ ArŞİvİ - Cicoo - 22-04-2008 00:31:37 AM ALİ RIZA BALCI : DEĞME TABİB YARAMA
BİR DE SEN BIRAKMA BENİ ÇARESİZ GEL AĞLATMA BENİ YAR SENİN OLSUN NE OLACAK NERDESİN SEN BEN OLSAM DERDİME YANAYIM NİCE GÜNLERE YAR SENİNLE BENİM GİBİ ÖLÜM VAR İKEN DUR MUHAMMED'İN SEVERSEN Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ANADOLU EKSPRESİ : GÜL BAKIŞLIM AĞIT ( SÖYLE DOKTOR ) ALLI GELİN BOZTEPEYE ÇIKMALI ÇAYA VARDIM GÜL BAKIŞLIM KAYA DİBİ KAR İMİŞ KEKLİK MADROBA NECESEN OY BENİM SEVDUCEĞUM SİLVANLIM Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ALİ ÖTÜNÇ : BİR YANIM BAHAR KALSIN KARA ÇADIR BAHARI ÜSÜTÜNE GİY DE GEL AH BU SENE DERT ORTAĞIM DÖNEMEM BEN ÖZÜMDEN ESME DELİ RÜZGAR EYVAH EYVAH KIZ EŞARBINI YAN BAĞLAMA ALTUN HIZMA MÜLAYİM BU KADAR CEVRETME BEYAZ GİYME Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ATİLLA MERİÇ & KAZIM BORAN : TÜRKÜ HARMANI DÜŞTÜM SEVDANA SARI GELİN CAN SEVDİĞİM DAĞLAR SABAHIN SEHERİNDE SEHER YELİ BENİM DERDİM SABRET MURAD ALACAKSIN NAZLI YARE GEL BENİM SEVDİĞİM OY BENİ Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol BURCU BAŞAK : KULLUK BENİM OLSUN AYRILIK ZAMANI GELDİ BEDESTEN ŞEHRİNDE BİR DERDİ SEVDAYA BİR DUMAN YÜKSELİR HEP BENİM İÇİN İNSAN OĞLU KİLİSE HABER SALDIM KULLUK BENİM OLSUN NE HALDEYİM RAKI OLDUR FİNCANA SÜRMELİ GELİN YAR GİBİ YARADANA KUL OLALIM YARALI DAĞLAR Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol AŞIK GULFANİ : VAY GÖNÜL BAYRAM ET DERTLİ DUMAN DİRGEN DÜĞÜN ELİ GİDELİM KADER BENİ KESKİN BIÇAK OTTURUN BAKİM SİVANA USANDIM VAY GÖNÜL YAR DEĞİL Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ALİ NAFİLE : SESİMİ DİNLE ANAYA AĞIT ÇEKE ÇEKE CEVİZ YAPRAĞI GÖNÜL GÖZLERİNDE SAKLA BENİ GURBET HALAYI SEHERDE BİR BAĞA GİRDİM SELAM VERDİM SESİMİ DİNLE TURNA Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ALİ YAKUP & NAZ : HEWAL AĞIT GEZGİN GÜLDEN İNCE HEWAL KARACAOĞLAN'DAN NAZ NESİMİDEN ÖMÜR GURBETMİŞ UNUTAMAM Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ANADOLU OZANLARI : KÖROĞLU ALA BOZ DUMANLI DAĞLAR AYVAZ GELİR OTAĞINDAN BENDEN SELAM OLSUN CAMLI BELDENDE ÇIKTI ÇAMLI BELE SÜREYDİM HAYEDÜ BEN HAYKIRDI ÇIKTI MEŞEDEN MERT DAYANIR ULU DAĞLARIN BAŞINDA YİĞİTLER SİLKİNİP Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ŞİFRE : dussokagi AÇTIĞIN YARALAR : FATMA ŞAHİN Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol AĞLAR DURURUZ : AŞIK ERENİ Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ALEMİN NURU : ALİ-RIZA HÜSEYİN ALBAYRAK Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ALLI TURNAM : LATİFE Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol AYRILIK HESAPTA YOKTU : CELAL YARICI Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol BACACILAR YÜKSEK YAPAR : REFİK BAŞARAN Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol BEN ARTIK UNUTURUM : AĞASARLI ZEHRA Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol BENDE BU YAYLALARDAN ŞAHA : MUAZZEZ TÜRÜNGÜ Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ÇİĞDEM DERKİ BEN ALAYIM : AŞIK VEYSEL Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol DAĞLARINAN TAŞLARINAN : CEMAL ÖZTAŞ Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol DAĞLAR : ÖMER ÇELİK Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol DALGA KIRAN : ERDAL GÜNEY Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol DİLBER : AŞIK VEYSEL Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol DUT AĞACI : BURÇİN Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol EYVANDA YATAN OĞLAN : CELAL GÜZELSES Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol GEÇTİ DOST KERVANI : ALİ AKTAŞ Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol GESİ BAĞLARI : REFİK BAŞARAN Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol GÖNÜL : LATİFE Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol GÜL YÜZLÜ SEVDİĞİM : MUHARREM TEMİZ Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ÇEŞMİ SİYAHIM : İLYAS SALMAN Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol KAÇMA BENDEN : SEVİL DOĞAN Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol KARLI DAĞLAR BAŞINDAYIM : EMRE-LÜTFÜ GÜLTEKİN Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol KOSTAK YERİ : TOLGA SAĞ Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol MAHKEMEYE VERSEM SENİ : KENAN TEMİZ Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol MECNUNUM LEYLAMI GÖRDÜM : AŞIK VEYSEL Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol MEZAR ARASINDA : TOLGA SAĞ Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol MİHRİBANIM SENDEN : LATİFE Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol MUHABBET BAĞINDA : ALİ-RIZA HÜSEYİN ALBAYRAK Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol O KARA GÖZLERE LEYLAM : SAMİ KASAP Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol OY DAĞLAR : ALİ ASKER Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol SUZAN SUZİ : CELAL BAKAR Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol SU VER LEYLAM : MEHMET BOZDOĞAN Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol SÜPÜRGESİ YONCADAN : REFİK BAŞARAN Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ŞU BENİM DİVANE GÖNLÜM : MUHARREM TEMİZ Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol TÜREMİYESİN : ARGUVAN Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol VAY VAY ÖMRÜME : GÖNGÜL GÜNER Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol YAR YÜREĞİN : FATMA ŞAHİN Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol YARAP BU NE DERTTİR : ALİ ASKER- İLKAY AKKAYA Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol YAZ BANA GÖNDER : NURULLAH AKÇAYIR Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol YOLUMUZ BİZİM : SONGÜL GÜNER Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ZALİM YAR : METİN ÖZTEM Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ZAMANEDE BİR HAL GELMESİN BAŞA : TOLGA SAĞ Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ZÜLEYHA : İSMAİL GÜZELSES Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol USTALAR ŞÖLENİ GÜLMEDİM DÜNYADA KARŞIDAN KARŞIYA AKŞAM OLDU KIRAT MOLLA AĞLAMA DOSTUM KENDİNİ BİLSEYDİN TAN YELLERİ HABER SAL SEVDİĞİM BUL BENİ HASAN AĞA Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol AŞIK ALİ ÇINAR VE ASLI GÜL - YÖRELERDEN AĞITLAR GÜL YÜZLÜ YAR GELMEDİ DÖN YAVRUM ÇAYIN ORTASINDA SEVDASINI ÇEKTİĞİM GÜL YÜZLÜ KARA TREN DAĞLAR AĞLAMA SEVDİĞİM TAZE KARLAR YAĞMIŞ GÜVENME DÜNYAYA ZAM ZAM Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ALEVİLİKTE CEM ERENLER OL KIRKLAR CEMİNDE FAZİLET TURNALAR SEMAHI GEL EDEP ÖĞREN KERBELA BİR YUDUM SU YA MUHAMMED NURU RAHMAN ALİ SEVDİĞİM KURBAN (DUAZ) Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol MUHABBET BAĞI - MERHABA CANLAR II Dolap & Arif Sağ Yaralı Ördek & Belkıs Akkale Hü Diyelim & İhsan Güvercin Hey Dost & Gül Sorgun Ezel Bahar Geldi & Fransuvaz Huyumuz Bizim & Sabahat Akkiraz Duaz-ı İmam & Arif Sağ Semah & Belkıs Akkale Esti Seher Yeli & İhsan Güvercin Divane Gönül & Gül Sorgun Hü Ya Dostlar & Feride Havalanıp Gönül & Sabahat Akkiraz Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol TÜLAY KAYA - SUNAM ( ERDAL ERZİNCA İLE DÜET ) SUNAM ALLAH ETMESİN YARALIYIM BAŞINA DÖNDÜĞÜM BU DERE GİTME YARİM ESTİ SEHER YELİ VARDIM KIRKLAR YAYLASINA HAYIF BANA VAY DÜNYA YÜCE DAĞ BAŞINDA Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol BİLGE - SEN AĞLARSAN BEN ÖLÜRÜM AĞLASAM ANTEPLİ SEV YÜREĞİM YARELİDİR ARGUVANLIM NERDE GÖNÜL EYVAH EYVAH TEK BAŞIMAYIM SEN AĞLARSAN BEN ÖLÜRÜM NENNİ GÜLÜM NERDESİN GELMEM Mİ YAR Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol MUHABBET BAĞI - MERHABA CANLAR I Adem Aslandogan-Bas Perdeden Cemal Akkiraz-Erenler Ustadlar Emrah Mahzuni-Sen Nyarali Ben Yarali Emrah Mahzuni-Degil Mi Fadime Akpinar-Yattim Gurbet Elde (u.h.) Firat Baskale-Kapiyi çalan Kimdir Ilkay Akkaya-Yolumuz Gurbete Düştü Ilknur Kaplan-Neredesin Ismail Ilknur-Eylen Yolcum Sabahat Akkiraz-Duaz Imam Sabahat Akkiraz-Bu Yarayi Dosttan Aldim Savas Govtepe-Kula Kuluk Yakişirmi Tuncay Balci-Bellolmaz Mustafa Ozarslan- Beyler deresinden Asti Geldi Mustafa Ozarslan- Mecnunum Cengiz Ozkan-Karlı Dağlar (U.H.) Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol LEYLA - YARE TÜRKÜLER Ölse Kimin Uğrunda Seher Yeli Nazlı Yare Enel Hak Dedim De Gam Çekme Haline Şu Karş Yaylada Göç Kater Kater Şaha Doğru Giden Kervan Yarim Derdini Ver Bana Dost Elini Ver Bana Dinle Beni Nazlı Yarim Canlar Canını Buldum Düşürdün Aşkına Narına Bebeğin Beşiği Çamdan Ufak Ufak Karınca Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol MERCAN ERZİNCAN - DÜŞLERİM YOL ALIR DÜŞLERİM YOL ALIR GURBET KAHRI GİTME DURNAM HABER GETİR PİRİMDEN GÜLLERİM ALİ ÇAĞIRIR BAHÇALARDA GÜL GÖRDÜM YEMENE YOLLADIM SENİ EHLİ CAN OLANLAR TELLİ TURNAM ( U.H ) BOŞA DÖNERDİ EŞİMDEN AYRILDIM KEKLİK Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol TAŞ PLAK TÜRKÜLER Anam Olasan Omer - Fahriye Hanim Dikmen Güzeli - Faide Yildiz Konyalim - Faide Yildiz Segah Gazel - Müserref Hanim Sigaramin Dumani - Müzeyyen Senar Eminem - Roza Eskenazi Sevda Zinciri � Suzan Yakar-Rutkay Helvaci � Zehra Bilir Sen Bu Yaylalari Yaylayamazsin � Zehra Bilir Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol BİROL TOPALOĞLU - EZMECE Ah Gidi Karadeniz Maçxomesi Birapa Tara Saçini Tara Fati Do Sari Didou Nana Karkalaki Gola Gza Mektup Kapçasi Meseli Iki Ayak Horon Kirandan Asan Aydur Gunze Kaide Oy Elevit Rize Horon Margaluri Orapa Allak Akçopu Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ÜMİT TOKCAN - YAYLANIN ÇİMENİNE Yaylanın Çimenine Lazutlar Salkım Saçak Gel Yanıma Gel Oy Bir Sigara Ver Bana Müdür Beyin Yeşil Kürkü Asker Oldum Bahriye Tamzara (Uzun Hava) Canım Can Yeni Çiftlik Derler Garip Sokak Başı Meyhane Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol NAR-I KERBELA � Ayse Sever-Meliha Engin-Nursen Sezgin Hayali Gönlümde (( Deyis )) Okur Isen Kuranda (( Deyis )) Geldik Dünyaya (( Deyis )) Allah Allah (( Tevhid )) Kerbela Yarasi ((Mersiye )) Hu Allah (( Semah )) Hüseyin Diye (( Deyis )) Hak Muhammed Ali (( Deyis )) Muhammed Dogdugu Gece (( Tevhid )) Imam Hüseyin Basi Icin (( Mersiye )) Hünkar Haci Bektas Veli (( Deyis )) Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol CEMİL KOÇGÜN DEWO DEWO EVLİYA GÜLÜDÜR GİZEMLİ DÜNYAMDA HEYLO İNSANO NEÇAR PERİŞAN PERVANE SARI TAMBURAM SEMS VARDIM DOSTUN BAHÇASINA Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ALEV DENİZ - KÖR OLASI Belani Bul Benmiyim Haksiz Berxem Lori Bir Bedeniz Biyareho Viri (U.H) Derde Na Zalim Gido Gido (U.H) Kör Olasi Nasil Inanayim ASusmayin Vul Vul (U.H) Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol AKKAYA İKİLİSİ - HATEM YÜZLERİN Sendenmidir Bendenmidir Naragaci Hatem Yuzlerin Pare Pare Olmus Kulak Verdim Dort Koseyi Dinledim Vay Deli Gonul Bana Medet Senden Felegin Zinciri Bir Sabahin Erkeninde Ölem Ben Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol MİHRİBAN - TÜRKÜ PINARI Vay Dunya Dunya Karagozlum Kar Yagdir Gel Bari Bari Sifa Istemem Engin Ol Gonul Arzu Ederdiniz Bir Yol Ben Aliyim Ali Benim Derdim Coktur Hangisine Yanayim Gel Gonul Seninle Muhabbet Edelim Ince Ince Bir Kar Yagar Dane Dane Benleri Var Dolana Ay Dolana Sen Ola Dugun Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol SERPİL EROL - TÜRKÜ KERVANI Özge Yar Bir Cift Durna Gördüm Yari Vermem Ellere Seher Vakti Caldim Bu Devran Gidelim Yarim Ana Yurdum Ahu Gözlüm Tut Elimden Beydagin Basinda ( U.H ) Seker Oglan Potpori Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol YILMAZ ÇELİK � PİRBAB Sabah Güneşi Kemer Ağır Kalkmıyor Gezal Urce Vardım Kırklar Kapısına Duzgino Chirtik Yardan Çektiklerim Hak Nefesin Sara Babay Miro Nasip Olsa Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol SEVDA - ATAMADIM SEVDAMI Atamadim Sevdami Biktim Artik Mezar Tasim Gezer Kavusmak Guman Oldu Beni Beni Berivanim Sen Bir Ceylan Olsan Dertli Bulbul Dayanamirem Sen Kucuksun Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol YILDIZ YURTSEVER - GÜLCAN Atam Tutam Ben Seni Basi Pare Pare Dumanli Daglar (U.H) Büyük Cevizin Dibi Düsman Belli Degil Dost Belli Degil Esref Eyer Beni Ariyorsan Nazli Yar (U.H) Ezemezeden Oglan Gülcan Karli Daglar Karini Almis Karinani (U.H) Tello Yasdadir Deli Gönül (U.H) Çeke Çeke Bu Dert Beni Öldürür Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol BERİVAN ARAL - SENİ YAŞARIM Barikat Daye Serdo - Anne Soguk (U.H) EfendiLer Bagi GüLizar Hasret DoLuyor Küsmeyin DagLar Munzur GüzeLi Oy Babo Pinara Varmadin Mi SüsLiye SüsLü YaraLandim Yarim Derdini Ver Bana Yüzün Öte Dönderme Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol KARDEŞLER MUHABBETİ ( ULAŞ-MURAT-DENİZ GÜNDÜZ ) Konma Bülbül Ben Feleği Gördüm Makbuldür Hozatın Önü Benim Derdim Ulu Şarlar Pir Yoluna Ayırmayın Benden Yarimi Arada Karlı Dağlarım Senden Ayrılmaz Sevdasını Çektiğim (U.H) Vahdet Badesiyle Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol CANGÜL VE NESLİHA - CEM BÜLBÜLLERİ Al Geliyor Bir Dilim Emek Parasi Seferim Var Cem Bulbulleri Diktigimiz Fidanlar Gurbetlik Pek Aci Kapinin Onunde Oy Deli Deli Sen Olme Yar Kirklar Kapisi Veysel Karani Yansin Aglasin Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ZEYNEL ABA DOST DİLİNDEN Ali'm Ali'm Bağrıma Düştü Bir Ateş Bana Ne Efendim Dilli Turna Ere Gule Gam Çekme Haline Gül Menekşe Kimler Yansın Pirocan Sabır(Şiir) Sen Ölme Yar Ya Hüseyin Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol DERYA ÇİĞDEM SEVGİ - MUHABBET EYLEDİK Havada Kar Sesi Var Bana Gül Diyorlar Hey Erenler Anam Aşam Dedim Aşamadım Ay Aydındır Üç Beş AşıkYaralı Muhabbet Eyledik Yüzünü Sevdiğim Bugün Kış Ayıdır Ülger Doğmasın Dün Gece Seyrimde Eğin Dedikleri Çalı Oldum Gülüm Yok Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol NESRİN ULUSU - LEYLİ LEYLİ Ah Hüseyin Geldi Gecti Leyli Leyli Piro Rüzgar Ters Döndü Ayisiginda Göründüm Nazli Nazli Yar Yar Ne Zalim Kader(U.H.) Bana Yeter Potbori Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ŞAH SENEM BACI - NENİ NENİ Ben Beni Ben Insanim Bir Gelin Agliyor (U.H) Getirin Haci Bektastan Kaldi Kalburla Eledim Insanlari Nenni Nenni O Sahi Merdanin Askina Yandim Pirimiz Kizildeli Seninkine Benzemez Üç Yavruyu Attim Gurbet Eline Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol OZAN NİYAZİ - BİR DERMAN EYLE Bir Derman Eyle Yürü Tren Silaya Hasretim Sormus Gibiyim Gülüne Kurban Oldugum Samsihina Vardim Mah Cemalim Haberin Var Mi Yollar Aman Vermez Daglar Kareli Yareler Beni Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol ASLI ASİYE VE BEDRİ ERGÜL ( EĞİN TÜRKÜLERİ ) Horoz Havada Horoz Hayriye Nanay Nanay Gecegü Olukludur Geldi Güz Aylari Mesenin Tepelisi Haydide Haydi Engin Dereleri Bahçesine Vardim Dolanda Gel Dut Agacı Boyunca Erzincan Yikildi Çubuk Vurdum Elmaya Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol TAMAMI KENDİ UPLOADIMDIR. BİR TEŞEKKÜR ÇOK GÖRÜLMEZ UMARIM BU ESERLERE. ŞİFRE : dussokagi RE: TÜrkÜ ArŞİvİ - abs - 04-06-2008 21:56:44 PM O KARA GÖZLERE LEYLAM : SAMİ KASAP Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol OY DAĞLAR : ALİ ASKER Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol SU VER LEYLAM : MEHMET BOZDOĞAN Linki Görebilmek için üye olmalısınız Üye Ol bunları yükleyemedim ...linkler hayatta mı :) özel istek gülay- babuba türküsünü downloand yapabilir misinz RE: TÜrkÜ ArŞİvİ - MELİSA - 09-07-2008 14:49:35 PM çok tsklerr tabikidee emegine saglikk amaa eserlerii indiremiyorum neden ne olabilr RE: TÜrkÜ ArŞİvİ - Dj_MiDYaTLi - 09-07-2008 14:58:16 PM çok tsklerr tabikidee emegine saglikk amaa eserlerii indiremiyorum neden ne olabilr ------------------------ Hangileri İndiremiyosun , Belirtirsen Yardımcı Olmaya Çalışcaz.. RE: TÜrkÜ ArŞİvİ - nurcan - 19-07-2008 23:13:02 PM İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞIM..YAA BENDE TEK ATILMIŞ TÜRKÜLERDEN İNDİRMAYİ DENEDİM AMA OLMADI YAAAA..MESELA:GÜL YÜZLÜ SEVDİĞİM-MUHARREM TEMİZ,KAÇMA BENDEN-SEVİL DOĞAN,YAZ BANA GÖNDER-NURULLAH AKÇAYIR..BİDE SENDEN Bİ İSTEĞİM OLACAK ORHAN ÖLMEZİN BUNDAN Bİ ÖNCEKİ ALBÜMÜNDE(HERŞEYİN FARKINDAYIM)Bİ TÜRKÜ SÖYLÜYOR ''KURUSA FİDANIN'' DİYE BEN O TÜRKÜYÜ Bİ DENK GETİREMEDİM HİÇ Bİ YERDE BENİM İÇİN BULUP BUNLARIN ARASINA ONU DA EKLER MİSİN? RE: TÜrkÜ ArŞİvİ - gizli-ask - 23-08-2008 05:40:15 AM emegine saglik ustam RE: TÜrkÜ ArŞİvİ - zerrop - 26-08-2008 08:59:05 AM ÖNCELİKLE TEŞEKKÜRLER KARDAŞ AMA, LİNKLER ÇALIŞMIYOR.TAŞ PLAK TÜRKÜLERİNİ İNDİREMEDİM YARDIMCI OLURSANİIZ SEVİNİRİM RE: TÜrkÜ ArŞİvİ - zerrop - 26-09-2008 09:51:55 AM HEMŞERİM BEN MARDİNLİ BİR AYDIR UĞRAŞIYORUM AMA TAŞ PLAK ŞARKILARINI İNDİREMEDİM LİNKLERDE BİR SORU NVAR BÜTÜN LİNKLER ÖLMÜŞ LİNKLERİN TÜMÜNÜ YENİLERSENİZ SEVİNİRİM RE: TÜrkÜ ArŞİvİ - canavar173 - 01-10-2008 18:29:05 PM iyi çalışma tesekkürler.;) RE: TÜrkÜ ArŞİvİ - lomber1 - 16-01-2009 22:46:58 PM tşkler süpersin hocam emegıne saglık..........:sev::grin::heyo: RE: TÜrkÜ ArŞİvİ - gece61 - 03-03-2009 09:18:24 AM kardeşim upshare dosylarının hiçbirisi çalışmıyor. kontrol eder miisn ? RE: TÜrkÜ ArŞİvİ - 5561topal - 05-04-2009 14:12:59 PM teşekkür ederim. emeğine sağlık. RE: TÜrkÜ ArŞİvİ - kadirsusan - 05-01-2010 22:57:28 PM eline koluna sağlık RE: TÜrkÜ ArŞİvİ - gece kuşu - 07-01-2010 14:30:37 PM bu bölüm unutulmuş RE: TÜrkÜ ArŞİvİ - salih60 - 08-01-2010 01:01:43 AM sagol tsk ler sagol tsk ler elllerin dert görmesin sagol sagol RE: TÜrkÜ ArŞİvİ - necvet - 09-01-2010 08:20:03 AM tşkkkk........ |